HÖST-FEST

Den 23 september, var det höst-fest med mat och underhållning i Varola församlingshem. Det var Hembygdsföreningen som ordnade det hela.                                                        Publiken var inte så stor, men de som hade kommit fick verkligen en helkväll med jättegod mat och en förstklassig underhållning av Johanna Beijbom, känd från bl.a. ”Show-kanalen”. Johanna har arbetat med en massa kända artister och ”körat” bakom Loreen som sjöng Sveriges vinnarbidrag ”Euphoria” i Azerbajdzjan 2013. Den låten hade Varola-sonen Thomas G:son skrivit. Johanna har även skrivit läsvärda krönikor i SLA.

Johanna med sina ackompanjörer.

Johanna med sina ackompanjatörer,  Tommie, piano och Johan, gitarr.

 

Johanna framförde både vackra melodier och...

Johanna framförde både vackra, finstämda  melodier och…

och rockiga riviga låtar.

och rockiga riviga låtar.

Publiken njöt av både mat och underhållning.

Publiken njöt av både mat och underhållning.

Några Allsånger blev det också.

Några Allsånger blev det också.

Även" Quiz" fick publiken pröva på. Johanna sjöng och ställde sedan frågor om låten, inte alltid så lätt minsann.

Även” Quiz” fick publiken pröva på. Johanna sjöng och ställde sedan frågor om låten, inte alltid så lätt minsann.

Ja detta var en riktigt trevlig kväll.          En underbart god potatis-ochköttfärsgratäng hade köket lagat. Sallad, bröd, ost och dricka ingick också.   Efter ytterligare sång och musik   avrundades det hela med kaffe och drömtårta.

Det här inlägget postades i Har hänt på bögda. Bokmärk permalänken.