Julmarknaden 7/12

Lördag 7/12 hölls den traditionella julmarknaden i Varola hembygdsgård. Många försäljare och ännu fler besökare. Ibland var det trångt om saligheten, speciellt i barnmorskestugan där brödet bakades. Brödkön blev stundtals lång.

Hembygdsföreningen sålde kärvar, grillkol, brödkakor och stod för fika och lotterier. Stallklubben erbjöd glögg. Lokala producenter sålde honung, rökt fläsk, stickat, virkat, mattor, godis, smycken, kransar, läderarbeten mm mm. Elever från Skultorp sålde godis och loppisprylar. Stämningen var god och alla verkade nöjda och glada.

Här följer några bilder från marknaden (tyvärr är väl inte kvalitén den bästa men det får ni ha överseende med)

Vinnare i hembygdsföreningens pepparkakslotteri

Ann-Charlotte Welldal Green vann Wretens station och Kärstin Hedén var lycklig vinnare till Walora medeltidskyrka.
Karin Törnblom med vinsten bestående av mjölkskjuts.
Birgitta Sjödin med sitt nya hus.
Jan-Erik Eriksson tog hem ett ekipage bestående av häst och släde.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.